Handelszendingen naar Suriname

Voor uw handelszendingen naar Suriname bestaan er een paar verschillende mogelijkheden. We kunnen daarvoor gebruik maken van het vliegtuig of van het schip. In het eerste geval kunt u rekenen op een zeer snelle verzending, waardoor dit weinig tijd kost. De kosten liggen relatief hoog, vooral in vergelijking tot de verzending over zee. In dat geval zullen de handelszendingen naar Suriname er echter behoorlijk langer over doen. We helpen u graag daar een goede keuze uit te maken, door met u in gesprek te gaan over wat er voor u van belang is.

handelszendingen naar suriname

Vracht verzenden naar Suriname

Binnen de handelszendingen naar Suriname kunnen we uw vracht verzenden, zowel door de lucht als over het water. We hebben veel ervaring met de douane en weten daardoor goed wat die van u verwacht. Bovendien kunnen we u van dienst zijn met het verpakken en bekisten, zodat u daar desgewenst niet zelf voor hoeft te zorgen. In plaats daarvan nemen we een aantal van de belangrijke taken voor u uit handen, zodat u zich kunt richten op de kern van de onderneming. Uw handelszendingen naar Suriname zijn bij ons in goede handen, wij zorgen ervoor dat de goederen op de gewenste plaats van bestemming aankomen.

  • Nauwkeurige en betrouwbare aankomst- en vertrektijden
  • U kunt uw vracht tot het laatste moment aanleveren
  • Wij verzorgen zowel zakelijke als particuliere zendingen

Specialisten in handelszendingen

We zorgen er als specialist in handelszendingen naar Suriname voor dat u daar zelf geen omkijken naar heeft, terwijl alles in orde komt. Uiteraard kunnen we daarvoor een verzekering aanbieden, om te voorkomen dat u grote financiële risico’s dient te lopen. Dat betekent dat we u van dienst kunnen zijn met het verpakken en bekisten, net als het daadwerkelijk verschepen en de uitdagingen bij de douane bij het land van export en het land van import. Op die manier zijn we uw specialist in handelszendingen naar Suriname, zodat u daar zelf niet mee aan de slag hoeft.

Direct iemand spreken? Bel ons gerust op

  • Ma t/m vrij09:30 – 17:30 uur
  • Zat – zonGesloten

Bekijk ook...

Zeevracht

Een belangrijk onderdeel daarin zijn douaneformaliteiten waarin hij u helemaal in kunnen ontzorgen.

Luchtvracht

Wilt u pakketten of pallets versturen via luchtvracht? Neem een kijkje op onze luchtvracht pagina!

Douane

Een belangrijk onderdeel daarin zijn douaneformaliteiten waarin hij u helemaal in kunnen ontzorgen.

Webshop

Heeft u verpakkingen nodig voor het transport van uw goederen? Bekijk onze webshop!