Zeevracht naar Curacao

Maak voor uw zeevracht naar Curacao gebruik van ervaren specialisten, die weten wat hierbij komt kijken. Met name bij de douane dient u aan een aantal strikte verplichtingen te voldoen, om te voorkomen dat de zending er te lang blijft staan. We hebben daarmee uitgebreide ervaring. Dat betekent dat we u op voorhand kunnen aangeven waar u rekening mee dient te houden. Het resultaat is een soepele zeevracht naar Curacao, waarmee we ervoor zorgen dat de producten of ruwe materialen er op tijd aankomen, zodat de ontvanger op het eiland er mee aan de slag kan.

Zeevracht naar Curacao

Over zee naar Curacao

Het transport over zee naar het eiland is heel gebruikelijk. Vliegen is vaak duur en over de weg is natuurlijk geen optie. Veel bedrijven maken maken gebruik van de mogelijkheid tot zeevracht naar Curacao, waarbij wij ervoor zorgen dat de papieren in orde zijn en u daar zelf in ieder geval geen omkijken naar heeft. In plaats daarvan is het voldoende om aan te geven waar de lading aan dient te komen en waar het om gaat. Wij zorgen er dan voor dat de zeevracht naar Curacao in orde komt, bijvoorbeeld door ons te richten op de belangrijke documenten.

  • Nauwkeurige en betrouwbare aankomst- en vertrektijden
  • U kunt uw vracht tot het laatste moment aanleveren
  • Wij verzorgen zowel zakelijke als particuliere zendingen

Specialisten in zeevracht

We zijn gespecialiseerd in zeevracht naar Curacao, niet in de laatste plaats door onze uitgebreide ervaring. Dat betekent bijvoorbeeld dat we scherpe tarieven kunnen aanbieden, zowel voor een LCL als een FCL load. In het eerste geval is er sprake van een Less than Container Load, waarbij er sprake is van een consolidatie van verschillende zendingen in één container. Gebruikt u een FCL? Er is dan sprake van een Full Container Load. Dit is een eigen container die we kunnen verzenden. Uiteraard vertellen we u graag meer over de mogelijkheden van zeevracht naar Curacao, zodat u daar op voorhand goed van op de hoogte bent.

Direct iemand spreken? Bel ons gerust op

  • Ma t/m vrij09:30 – 17:30 uur
  • Zat – zonGesloten

Bekijk ook...

Zeevracht

Een belangrijk onderdeel daarin zijn douaneformaliteiten waarin hij u helemaal in kunnen ontzorgen.

Luchtvracht

Wilt u pakketten of pallets versturen via luchtvracht? Neem een kijkje op onze luchtvracht pagina!

Douane

Een belangrijk onderdeel daarin zijn douaneformaliteiten waarin hij u helemaal in kunnen ontzorgen.

Webshop

Heeft u verpakkingen nodig voor het transport van uw goederen? Bekijk onze webshop!