Zeevracht naar Suriname

Wij kunnen uw Zeevracht naar Suriname verzorgen. Dat betekent in de praktijk dat we uw zending aanmelden, behandelen en ervoor zorgen dat die op de juiste manier aan zal komen in de gaven van bestemming.

Om uw Zeevracht naar Suriname te kunnen verzenden heeft u een aantal verschillende opties. Het gaat om de FCL en LCL ladingen. Afhankelijk daarvan maakt u gebruik van een volledige container of de helft daarvan. Uiteraard kunnen we u adviseren over de mogelijkheden. Is er sprake van een gewenste aankomsttijd in de haven van bestemming? Daar kunnen we rekening mee houden bij de verwerking van uw vracht.

Zeevracht naar Suriname

Full of half container load

Om een Zeevracht naar Suriname te verzenden bestaan er twee verschillende mogelijkheden. Het is mogelijk om de goederen in een aparte container te verschepen, er is dan sprake van een FCL. Dit staat voor Full Container Load. Het alternatief is een LCL-zending. Er is dan sprake van een Less than Container Load. Houd er rekening mee dat uw zending geconsolideerd zal worden met andere zendingen, om die economisch te kunnen verschepen. Welk type Zeevracht naar Suriname u ook kiest, wij gaan er graag voor u mee aan de slag om ervoor te zorgen dat die netjes op de plaats van bestemming aan zal komen.

  • Nauwkeurige en betrouwbare aankomst- en vertrektijden
  • U kunt uw vracht tot het laatste moment aanleveren
  • Wij verzorgen zowel zakelijke als particuliere zendingen

Over zee naar Suriname

Dankzij de Zeevracht naar Suriname kunt u eenvoudig goederen en materialen verschepen. U hoeft bovendien niet zelf te zorgen voor alle belangrijke papieren, dat kunnen wij voor u uit handen nemen. We kunnen tevens ruimte bespreken bij een bepaalde rederij, zodat u de producten kunt verzenden naar een bepaalde gaven en op een bepaalde tijd. We bieden maximale controle over de zending, zonder dat u daar omkijken naar heeft. Uw Zeevracht naar Suriname is wat dat betreft in goede handen.

Direct iemand spreken? Bel ons gerust op

  • Ma t/m vrij09:30 – 17:30 uur
  • Zat – zonGesloten

Bekijk ook...

Zeevracht

Een belangrijk onderdeel daarin zijn douaneformaliteiten waarin hij u helemaal in kunnen ontzorgen.

Luchtvracht

Wilt u pakketten of pallets versturen via luchtvracht? Neem een kijkje op onze luchtvracht pagina!

Douane

Een belangrijk onderdeel daarin zijn douaneformaliteiten waarin hij u helemaal in kunnen ontzorgen.

Webshop

Heeft u verpakkingen nodig voor het transport van uw goederen? Bekijk onze webshop!