Vrachtverzekering bij Transolution

Vrachtverzekering bij Transolution

Bescherming en Gemoedsrust voor uw zending.
€3,50 per pakket met een maximale uitkering van €100,-

Bij Transolution begrijpen we dat uw goederen van onschatbare waarde zijn en dat u gemoedsrust wilt hebben tijdens het transportproces. Daarom bieden wij een uitgebreide vrachtverzekeringsdienst om uw zending te beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen en mogelijke verliezen.

Onze vrachtverzekering biedt een extra laag bescherming voor uw goederen tijdens het transport, zowel over land, via zeevracht als luchtvracht. Of het nu gaat om nationale of internationale verzendingen, wij werken samen met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen om u een op maat gemaakte dekking te bieden die voldoet aan uw specifieke behoeften.

Met onze vrachtverzekering kunt u genieten van gemoedsrust, wetende dat uw goederen beschermd zijn tegen mogelijke schade, verlies of diefstal tijdens het transport. Mocht er zich onverhoopt een incident voordoen, dan zorgen wij voor een soepele en efficiënte afhandeling van het verzekeringsproces, zodat u snel en eerlijk wordt gecompenseerd.

Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te begeleiden bij het selecteren van de juiste vrachtverzekeringsdekking voor uw zending. We zullen uw specifieke behoeften en de aard van uw goederen zorgvuldig evalueren, en u voorzien van een verzekeringsplan dat past bij de waarde en het risico van uw zending.

Bij Transolution streven we naar transparantie en open communicatie. We zullen u voorzien van alle benodigde informatie met betrekking tot de vrachtverzekering, inclusief dekking, uitsluitingen en claimsprocedures. Ons team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen bij het afhandelen van eventuele verzekeringsgerelateerde kwesties.

Neem contact op      

Laat ons u terugbellen en ontdek wat de mogelijkheden voor u zijn.

Terms & conditions

Verzekeringskosten en voorwaarden.

Bekijk de voorwaarden

Waarom kiezen voor Transolution?

Transolution is uw vertrouwde adres voor snel, veilig en voordelig vracht versturen. Wij beschikken als internationaal erkend expediteur over de expertise, ervaring en het netwerk om uw luchtvracht of zeevracht op efficiënte en zorgvuldige wijze te regelen. Uw pakketten, pallets of containers komen waar ook ter wereld vlot en accuraat op de plaats van bestemming. Wij hebben een uitgebreid transport- en distributienetwerk en zijn in het bezit van de juiste certificaties voor alle douaneformaliteiten en administratieve afhandelingen. Transolution brengt de andere kant van de wereld dichtbij!

  • Volledig verzekeren van uw zeevracht
  • Deur-tot-deur levering
  • Inklaringen en documentenafhandeling
  • Complete importafwikkeling, inclusief goederenopslag en distributie

Vragen voor ons?

Voor al uw vragen kunt u terecht bij onze klanten service.