Internationale verhuizingen

Schakel een specialist voor internationale verhuizingen in, bijvoorbeeld indien u wilt verhuizen naar Aruba, Curacao of Suriname. We hebben veel ervaring met die landen en weten wat er komt kijken bij het vervoer over zee (of door de lucht). We kennen de verschillende voorwaarden en richtlijnen bij de douane, waarmee we voorkomen dat de huisraad daar onnodige vertraging oploopt. In plaats daarvan zorgen we ervoor dat de internationale verhuizingen soepel verlopen, door er met name op voorhand voor te zorgen dat alle benodigde documenten daarvoor netjes in orde zijn.

Internationale verhuizingen

Verhuizen over zee

Bij internationale verhuizingen is er vaak sprake van een verhuizing over zee, omdat dit de meest voordelige keuze vormt. Het is in theorie mogelijk om de huisraad door de lucht te vervoeren, maar de kosten daarvoor zouden flink hoger liggen. Bij het vervoer over zee dient u er echter rekening mee te houden dat daar een behoorlijke tijd overheen kan gaan. Het is bij internationale verhuizingen dus verstandig om tijdig contact op te nemen en aan te geven wat uw plannen zijn. We kunnen u dan de mogelijkheden schetsen en ervoor zorgen dat u richting de verhuisdatum niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

  • Nauwkeurige en betrouwbare aankomst- en vertrektijden
  • U kunt uw vracht tot het laatste moment aanleveren
  • Wij verzorgen zowel zakelijke als particuliere zendingen

Zeevracht voor verhuizing

Indien er sprake is van een internationale verhuizing zullen wij ervoor zorgen dat we de zeevracht verzorgen. Dat betekent dat we die kunnen verpakken en bekisten en er bij de douane voor kunnen zorgen dat u geen onnodige vertraging op zal lopen. Op die manier zorgen we ervoor dat de internationale verhuizingen op rolletjes verlopen, zodat u er van uit kunt gaan dat alles netjes in orde komt. We zijn de specialisten indien u internationaal wilt gaan verhuizen en u de huisraad over het water wilt vervoeren. Neem contact op voor meer informatie, we horen graag van u.

Direct iemand spreken? Bel ons gerust op

  • Ma t/m vrij09:30 – 17:30 uur
  • Zat – zonGesloten

Bekijk ook...

Zeevracht

Een belangrijk onderdeel daarin zijn douaneformaliteiten waarin hij u helemaal in kunnen ontzorgen.

Luchtvracht

Wilt u pakketten of pallets versturen via luchtvracht? Neem een kijkje op onze luchtvracht pagina!

Douane

Een belangrijk onderdeel daarin zijn douaneformaliteiten waarin hij u helemaal in kunnen ontzorgen.

Webshop

Heeft u verpakkingen nodig voor het transport van uw goederen? Bekijk onze webshop!