Vracht naar Suriname

Uw vracht naar Suriname is bij ons in goede handen. We hebben veel ervaring met handelszendingen over zee en door de lucht, waarvoor we gebruik maken van de verschillende beschikbare kanalen. We kennen de routes en weten met welke procedures u bij de douane te maken zal krijgen. Op basis daarvan kunnen we u goed van dienst zijn met vracht naar Suriname. Dat betekent ten eerste dat u er zelf geen omkijken naar heeft, terwijl we er daarnaast voor kunnen zorgen dat de zending soepel verloopt en op de juiste plaats van bestemming aan zal komen.

Vracht naar Suriname

Via de lucht of over zee

U vracht naar Suriname kunnen we op verschillende manieren vervoeren. Dat kan zowel door de lucht als over zee, afhankelijk van de eisen die u aan de handel stelt. Is het van belang om die zo snel mogelijk over te brengen of wilt u de kosten juist verder drukken? Afhankelijk daarvan vervoeren we de vracht naar Suriname via de lucht of over zee. Uiteraard kunnen we in de beide gevallen zorgen voor Track & Trace-mogelijkheden. Daarnaast zorgen we ervoor dat u op voorhand goed kunnen aangeven wat de douane vereist of kunnen we u daarmee helpen.

  • Nauwkeurige en betrouwbare aankomst- en vertrektijden
  • U kunt uw vracht tot het laatste moment aanleveren
  • Wij verzorgen zowel zakelijke als particuliere zendingen

Ervaring met vracht naar Suriname

We hebben veel ervaring met vracht naar Suriname, zowel vanuit dat land naar de rest van de wereld als andersom. Dat betekent dat we weten hoe de douane werkt en waar u rekening mee dient te houden om de zending te kunnen versturen.

We adviseren u graag over een vracht naar Suriname of een vracht vanuit dat land. We kunnen u aangeven wat er gebruikelijk is, adviseren wat niet te doen en het hele proces desgewenst voor u uit handen nemen. Op die manier voorkomen we onnodige vertragingen en zorgen we er in plaats daarvan voor dat uw vracht in goede handen is.

Direct iemand spreken? Bel ons gerust op

  • Ma t/m vrij09:30 – 17:30 uur
  • Zat – zonGesloten

Bekijk ook...

Zeevracht

Een belangrijk onderdeel daarin zijn douaneformaliteiten waarin hij u helemaal in kunnen ontzorgen.

Luchtvracht

Wilt u pakketten of pallets versturen via luchtvracht? Neem een kijkje op onze luchtvracht pagina!

Douane

Een belangrijk onderdeel daarin zijn douaneformaliteiten waarin hij u helemaal in kunnen ontzorgen.

Webshop

Heeft u verpakkingen nodig voor het transport van uw goederen? Bekijk onze webshop!