Vrachtvervoer Bonaire

Transolution is uw vertrouwde adres voor snel, veilig en voordelig vracht versturen naar en van Bonaire. Wij zijn expert in vervoer van uw grote of kleine zendingen via luchtvracht, zeevracht en aanvullend wegtransport. U kunt dankzij ons uitgebreide transport- en distributienetwerk rekenen op een snelle bezorging. Met Track& Trace kunt u voortdurend de status van uw zending bekijken. U wordt door Transolution organisatorisch en administratief volledig ontzorgd. Met een vrachtverzekering bent u als particulier of bedrijf bovendien beschermd tegen schade en diefstal.

Ontdek in de rechterkolom alle mogelijkheden voor uw vracht en vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen in 3 stappen

Offerte aanvragen (luchtvracht,zeevracht)
Ik verzend een *

Specificaties zending (optioneel)

Afwijkende maat? Specificeer hieronder
Mocht u dit niet weten dan helpen we u graag

Mijn gegevens

*

Luchtvracht

Transolution verzorgt al uw luchtvracht zendingen naar en van Bonaire, inclusief douanebegeleiding en netwerk van erkende luchtvrachtagenten. Als IATA-lid doen wij rechtstreeks zaken met alle luchtvaartmaatschappijen. Dit zorgt voor korte communicatielijnen en scherpe tarieven. Dankzij onze ISO 9001 en AEO-certificatie bent u verzekerd van een gestroomlijnd luchttransport en een vlotte afhandeling bij de douane. Wij garanderen nauwkeurige aankomst- en vertrektijden.

Zeevracht

Transolution regelt containers en pallets in alle soorten en maten voor zeevracht op maat. Uw goederen worden snel en correct naar of van Bonaire verscheept. Van handelsgoederen tot complete inboedels, van materialen tot pakketten. Onze specialisten maken alle papieren zorgvuldig in orde. U kunt uw lading volgen via internet en nauwkeurig inschatten wanneer uw zending in de haven van Bonaire aankomt.

Wegtransport

Transolution biedt met aanvullend wegtransport vervoer naar wens. U kunt kiezen voor transport van deur (met ophalen zending) tot haven overzee, van vertrekhaven tot deur (met bezorging aan huis of bedrijf) en van deur-tot-deur. Wij bewaken als regisseur de kwaliteit van het wegtransport.

  • Volledig verzekeren van uw zeevracht
  • Deur-tot-deur levering
  • Inklaringen en documentenafhandeling
  • Complete importafwikkeling, inclusief warehousing (goederenopslag) en distributie
null