Vrachtvervoer Santo Domingo

Transolution is uw betrouwbare expediteur voor luchtvracht en zeevracht van en naar Santo Domingo. Wij zorgen voor een snelle en efficiënte afhandeling, zowel van het transport als de douaneformaliteiten en andere documentatie. Wij regelen op professionele en betaalbare wijze het transport van uw particuliere of zakelijke goederen. Wij hebben een internationaal netwerk voor aanvullend wegtransport. Met ons geavanceerde Track & Trace-systeem blijft u voortdurend op de hoogte van waar uw zending zich bevindt.

Ontdek in de rechterkolom alle mogelijkheden voor uw vracht en vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen in 3 stappen

Offerte aanvragen (luchtvracht,zeevracht)
Ik verzend een *

Specificaties zending (optioneel)

Afwijkende maat? Specificeer hieronder
Mocht u dit niet weten dan helpen we u graag

Mijn gegevens

*

Luchtvracht

Transolution is uw betrokken partner voor luchtvrachttransport van uw goederen, producten en materialen. Wij zijn aangesloten bij de IATA en het WCA-agentennetwerk. Dankzij onze AEO- en ISO 9001-certificering garanderen wij een vlot transport inclusief douanebegeleiding, evenals nauwkeurige vertrek- en aankomsttijden van uw grote of kleine zendingen. Wij staan voor een heldere communicatie. U profiteert dankzij inkoopvoordeel van scherpe prijzen voor uw luchtvracht van en naar Santo Domingo.

Zeevracht

Uw zeevracht van en naar Santo Domingo is bij Transolution in goede handen. Wij bieden verschillende transportvormen aan: FCL (Full Container Load) en LCL (Less Container Load). U bepaalt de gewenste laad- of vertrekhaven, de haven van bestemming en de gewenste aankomsttijd. Transolution heeft wereldwijde samenwerkingsverbanden met rederijen, agenten en consolidators voor veilig en vlot zeevrachttransport van en naar Santo Domingo.

Wegtransport

Transolution zorgt met wegtransport dat uw pakketten worden opgehaald en uw goederen op de exacte plaats van bestemming komen. Het wegtransport is aanvullend op de luchtvracht of zeevracht van of naar Santo Domingo. Wij werken samen met internationale transportbedrijven voor maatvervoer van A naar B.

  • Volledig verzekeren van uw zeevracht
  • Deur-tot-deur levering
  • Inklaringen en documentenafhandeling
  • Complete importafwikkeling, inclusief warehousing (goederenopslag) en distributie
null