Vrachtvervoer Suriname

Wilt u een grote of kleine zending naar Suriname versturen of ter plaatse laten ophalen voor transport naar Nederland? Transolution is uw professionele partner voor import en export van al uw goederen. Afhankelijk van uw soort zending en uw wensen, kunt u kiezen voor luchtvracht of zeevracht. Daarnaast verzorgen wij wegtransport om uw pakketten, pallets of containers zo snel en zorgvuldig mogelijk van A naar B te brengen, Maak gebruik van onze fullservice dienstverlening, wereldwijde netwerk en betrouwbare transportpartners voor uw zendingen naar en van Suriname.

Ontdek in de rechterkolom alle mogelijkheden voor uw vracht en vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen in 3 stappen

Offerte aanvragen (luchtvracht,zeevracht)
Ik verzend een *

Specificaties zending (optioneel)

Afwijkende maat? Specificeer hieronder
Mocht u dit niet weten dan helpen we u graag

Mijn gegevens

*

Luchtvracht

Transolution zorgt op snelle, efficiënte en veilige wijze voor luchttransport van uw pakketten, pallets of containers naar of van Suriname. Onze specialisten beschikken over de expertise, de ervaring, het netwerk en de juiste certificaties om uw goederen vliegensvlug op de plaats van bestemming te krijgen. In Suriname, of vanuit Suriname naar Nederland of andere plek op de wereld.

Zeevracht

Transolution is uw betrouwbare partner voor import of export van uw privé of zakelijke goederen over zee naar Suriname. Of van Suriname naar Nederland of elders. U profiteert dankzij onze totaalservice van scherpe tarieven voor zeevracht, korte communicatielijnen en een zorgeloos transport van al uw zendingen.

Wegtransport

Transolution is gespecialiseerd in aanvullend wegtransport voor uw goederenzending naar Suriname. Wij halen uw pakket op, versturen het vervolgens per luchtvracht of zeevracht en leveren het daarna in Suriname op locatie af. U kunt rekenen op een deur-tot-deur zending. Met het afsluiten van een transportverzekering bent u bovendien beschermd tegen verlies of schade van uw goederen.

  • Volledig verzekeren van uw zeevracht
  • Deur-tot-deur levering
  • Inklaringen en documentenafhandeling
  • Complete importafwikkeling, inclusief warehousing (goederenopslag) en distributie
null